Vegan Lezzet: Karamelize Brüksel Lahanası Tarifi

Vegan Lezzet: Karamelize Brüksel Lahanası Tarifi

Vegan Tarif: Karamelize Brüksel Lahanası

 

Alternatif sebze yemeklerini denemeyi sever misiniz? O zaman bu tarif tam size göre! Brüksel Lahanasını sevmeyenlerin bile bayıla bayıla yediği bu Karamelize Brüksel Lahanası Tarifini, pratik yapımı ve harika lezzeti sayesinde çok seveceksiniz. Nar ekşinin damağınızda bıraktığı mayhoşluk, bademlerin çıtırlığı ve karamelize olmuş lahananın mükemmel uyumuna hayran kalacaksınız. Bizden söylemesi, bu tariften sonra Brüksel Lahanasına eskisi gibi bakamayacaksınız! 

 

Malzemeler:

 

 

Karamelize Brüksel Lahanası Tarifi:

 

1. Soğanları ince olarak doğrayın ve 5 yemek kaşığı zeytinyağı ile yumuşayana kadar soteleyin.
2. Lahanaları ortadan ikiye bölün. Düz tarafları soğanların üzerine gelecek şekilde dizin.
3. Bir çay kaşığı tuz ekleyin ve 220 derecelik fırında 15 dakika kızarana kadar pişirin.
4. Fırından çıkar çıkmaz nar ekşisini ve bademleri ekleyip, hafifçe karıştırarak servis edebilirsiniz, afiyet olsun!

Not: Dilerseniz badem yerine ceviz içi de kullanabilirsiniz. Kuruyemişlerinizi hala parçacıklı kalana kadar rondodan geçirmenizi ve bu şekilde Brüksel Lahananızın üzerine eklemenizi tavsiye ederiz!

 

Efsane vegan tabağınız için gerekli olan bütün malzemelere bir arada ulaşmak için Gurmeninsepeti.com'dan online sipariş oluşturabilirsiniz. Gurmenin Sepeti'nden sipariş vereceğiniz , Organik Zeytinyağı ve Organik Nar Ekşisi gibi organik ürünler ile Karamelize Brüksel Lahananızı daha da sağlıklı hale getirebilir; soğan ve badem gibi sebze ve kuruyemişleri en taze halinde sahip olarak tabağınızı bol vitaminli halinde tüketebilirsiniz! Karamelize Brüksel Lahananızı organik baharatlarla lezzetlendirmek güzel bir donukuş olacaktır. Üstelik Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim edilen taze sebze ve yeşillikleri dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre saklayabilirsiniz.  

 

 

 

Etiketler: Karamelize Brüksel Lahanası, Vegan Tarif, Sebze,
Mart 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR