Yaz Sıcaklarında İçinizi Ferahlatacak, Diyetleri Bozmayacak Meyveli Şekersiz Dondurma

Yaz Sıcaklarında İçinizi Ferahlatacak, Diyetleri Bozmayacak Meyveli Şekersiz Dondurma

Yaz Sıcaklarında İçinizi Ferahlatacak, Diyetleri Bozmayacak Enfes bir Lezzet: Şekersiz & Meyveli Dondurma Tarifi 

Sıcak günlerin ağırlığını üstünüzden alacak ferahlatıcı aynı zamanda bir o kadar da sağlıklı bir tarif ile karşınızdayız. Üstelik bu tarif ile 15 dakika içinde 3 farklı çeşit dondurma hazırlamak o kadar pratik ki, göreceksiniz bu leziz mi leziz şekersiz meyveli dondurmaları bütün yaz dolabınızdan eksik etmeyeceksiniz. Ayrıca sağlıklı olduğu kadar da doyurucu. Yani sıcaklardan dolayı öğün atlamak istediğinizde tüketmek için mükemmel bir tarif; dolaptan çıkar ve hemen kaşıklamaya başla! İçinizi ferahlatacak bu sağlıklı atıştırmalık için karpuz siparişi, kavun siparişi, çilek siparişi ve muz siparişini online olarak vererek gerekli olan malzemelerin hepsine aynı anda ve en taze şekillerinde hızlıca ulaşabilirsiniz! 

 

 

Malzemeler:

 

  • 4 adet muz

  • 4 dilim karpuz

  • 4 dilim kavun

  • 1 paket krema

  • 300 gram çilek

 

 

 

Meyveli Şekersiz Dondurma Tarifi: 

  1. Muzların kabuklarını soyup dilimleyin. Biz buzdolabı poşetinin içerisinde 4-12 saat dondurucuda bekletin.

  2. Donan muzları çıkarıp oda sıcaklığında 1-2 dakika beklettinten sonra bir blender yardımıyla muzları ezin ve kremayı ekleyin. 

  3. Dondurmanız için gerekli olan ana karışım hazır, şimdi sıra meyvelerimizi eklemekte. 

  4. Karpuz, kavun ve çilekleri ayrı kaplarda blenderdan geçirin ve üzerlerine ana karışımızı ekleyin. İyice karıştırın ve buzluğa atın.

  5. Dondurmalarınızın iyice donması için en az 2 saat buzlukta dinlendirin ve sonrasında afiyetle tüketilmeye hazırsınız. Afiyet olsun.

 

 

Şekersiz olsa da tatlı mı tatlı, bir or kadar da sağlıklı ve serinletici bu hafif lezzet olan; Karpuzlu, Muzlu ve Çilekli Dondurmalar için gerekli olan bütün malzemelere bir arada ulaşmak için Gurmeninsepeti.com'dan online sipariş oluşturabilirsiniz. Gurmenin Sepeti'nden sipariş vereceğiniz karpuz, kavun, çilek ve muz gibi en taze meyveler ile sağlıklı tabaklarınıza sağlık katabilirsiniz. Bütün taze meyve, sebze ve yeşillik ürünleri Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen Antifog Yaşatan Poşet içerişinde teslim edilmektedir. Böylelikle en taze ve sağlıklı iyi tarım ürünü olan meyvesebze ve yeşillikler dolabınızda tazeliği bozulmadan daha üzün süre muhafaza edilebilir, ayrıca poşetler tekrar kullanılabilir.  

 

Etiketler: sekersiz_meyveli_dondurma
Haziran 23, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR